Szolgáltatásaink

Márkházi Pálinka

Főzdénk többféle, színvonalas szolgáltatást nyújt a hazai pálinkák kedvelőinek.

 • Bérfőzés
  Bérfőzés
  Főzdénk nem csak saját terméket állít elő, hanem kiszolgálja a térségben élő emberek igényét is. Folyamatosan egész évben fogad bérfőzetőket! A technológiai fejlesztésnek köszönhetően 2020-tól már 100l cefre lepárlását is vállalni tudjuk, azzal a garanciával, hogy nem rakjuk fel több főzető cefréjét egyszerre, így mindenki saját gyümölcsének pálinkáját ízlelheti.
 • Pálinka kóstolás
  Pálinka kóstolás
  Kóstolóprogramra is szívesen várjuk a pálinka kedvelőket. Belekóstolhat a Márkházi Pálinkák lágyságába, gyümölcsösségébe, illetve megismerheti a pálinkafőzés rejtelmeit, egészen a gyümölcs beérkezésétől a késztermékig. Írjon nekünk az alábbi űrlapon és látogassa meg főzdénket barátaival, ismerőseivel!
 • Kereskedelmi bérfőzés
  Kereskedelmi bérfőzés
  Főzdénk nem csak saját terméket állít elő, hanem kiszolgálja azon vendéglátóhelyek, cégek, borászatok igényeit is, akik szeretnének saját márkás, jó minőségű lágy pálinkákat. Amennyiben Ön is meglepné partnereit, vendégeit Saját pálinkájával, vagy csak szortimentjét bővítené egy igazi Hungarikummal keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén.
 • Kereskedelem
  Kereskedelem
  Disztribútor partnereinknek köszönhetően nagy tapasztalattal rendelkezünk boltok és HoReCa egységek kiszolgálásában. Ha minőségi magyar pálinkát szeretne árusítani, keressen minket elérhetőségeinken a részletekért!

Megkóstolná pálinkáinkat, vagy sajátot szeretne?

Írjon nekünk a lenti űrlapon!